Abicraft Kingdom

Info

Rang1002
Partager
Site Web Site Web
Discord Discord
Vote Voter pour nous
IP du serveur
abicraft.sbplay.nl:29345
Statut Online
Joueurs0/∞
Dernière Ping5 minutes 51 seconds ago
Version 1.8.x 1.15.x
Type Kingdom PvP Survival
Emplacement
Netherlands
Dernière mise à jour26 May 2020
Date d'inscription26 May 2020
Score23

Server

Abicraft


In de wereld van The Kingdom zijn er een aantal mensen met een kwade wil... maar ook een aantal met een goede wil. Aan jou de keus de Kingdom te kiezen die het best bij jou past . Word jij een Jenavaan, een Entropiaan of toch een Atlaan. Wil jij magie of pure kracht? Het kan allemaal in Abicraft.

Abicraft is een Kingdom server die zich onderscheid van de rest door speciale plugins, vele wands, een vaste roleplay en veel events. Op onze server is het de bedoeling dat er bijna altijd staff zal zijn, wij zullen dan ook zo veel mogelijk proberen te helpen zodra er problemen zijn. De site van ons is er voor bedoelt zodat onze spelers kunnen solliciteren, rapporteren en kunnen kletsen. Ook posten wij vaak statussen van de server zodat jij up-to-date blijft. Doneren kan ook via een van de linkjes hieronder. Je kunt ook op onze site een kingdom aanvragen . Wij hopen jullie snel weer te zien, en tot gauw.

Site: abicraft.nl
IP v/d server: play.abicraft.nl/abicraft.sbplay.nl

Joueurs en ligne – Les dernières 24 heures

What is the server IP for Sbplay?

The IP address of Sbplay Minecraft server is abicraft.sbplay.nl:29345

How to join Sbplay server?

Open the game Minecraft, click "Play" button then choose "Multiplayer" option from the menu. Click "Add Server" tab and input the text abicraft.sbplay.nl:29345 on "Server Address" then hit "Done". Once the connection is available and turns green you may click on "Join Server" button to play on Sbplay.

What version does Sbplay use?

Sbplay server supports Minecraft game version: 1.8.x, 1.15.x, you may also use any other older or lower versions to connect and play.

Where is Sbplay located?

The Sbplay server is currently hosted in Netherlands.