Saloon.network

Vote for server

Connect to skip Captcha puzzle!

Server IP
mc.saloon.network
Website saloonnetwork.com
Discord Discord
Status Online
Players59/2024
Last Ping5 minutes 16 seconds ago
Version 1.8.x 1.15.x 1.16.x 1.17.x
Type Skyblock Factions opskyblock Op skyblock Kitpvp Turk server Survival tekblok turk sunucu skyblok
Location Turkey
Share
Rank42
Score1076
Last Update14 Jun 2023
Join Date14 Apr 2020

Info

Saloon Network 2018 yılında temelleri atılmış ve bir yıllık özlemin ardından 2020'de tekrar sevenleriyle kavuşmuştur. 2014 yılından süregelen bir birliktelik ve çalışma ortamına sahip olan yönetim ekibimiz yedi yılı aşkın bir süredir sizlerin çoklu oyunculu minecraft oynama arzunuzu gerçekleştiriyor.

Saloon Network minecraft sunucusunun en temel amacı minecraft oyununu ücretsiz, premiumsuz ve samimi bir şekilde hiçbir engel tanımaksızın siz oyuncularımıza ulaştırmak. Bu sebeple Saloon'da ahlâka ters düşen her türlü kötü davranışa izin verilmemekle birlikte oyuncular arasında abi-kardeş, abla-kardeş, kardeş-kardeş ilişkisi hedeflenmekte ve uygulanmaktadır.

PLAY.SALOONNETWORK.COM
SALOONNETWORK.COM
 
MEVCUT OYUNLARIMIZ:
---------------------------------
KANYON SURVIVAL (1.16.5)
TEKBLOK SKYBLOK (ONEBLOCK SKYBLOCK)
OPSKYBLOK (OPSKYBLOCK)
---------------------------------
 Saloon Network Nedir?

Saloon Network 2018 yılında açılmış Türkiye'nin en eski köklerinden birine sahip en tecrübeli minecraft sunucularından biri. 2018'de başlayan maceramız 2019 yılının sonlarında yaklaşık bir yıllık aranın ardından yeniden başlamıştır. 2020 Nisan ayından beri tekrardan aktif hâle gelen sunucumuz henüz taze bir sunucu olmasına karşın kısa süre içerisinde büyük bir gelişim kaydetmiştir. Saloon Network'ün öncelikli amacı minecraft oyununu "premiumsuz" olarak (premium hesap gerektirmeden) sizlere en kaliteli ve eğlenceli şekilde oynatmaktır. Bu yüzden sunucumuza giriş yapan herkesin kabul etmiş sayılacağı kurallarımıza www.saloonnetwork.com/kurallar adresinden ulaşabilirsiniz.

Saloon Network ekibimizden yönetim kadromuzda, 2014 yılından itibaren Türkiye'nin en büyük minecraft sunucularından birinin kurucuları ve yöneticilerinden olup uzun yıllar büyük bir kitleye hizmet etmiş kişiler mevcut. Sunucu ekibimiz yaklaşık yirmi kişi olmakla birlikte tüm ekip arkadaşlarımız ile uzun bir süredir tanışığız ve çalışma halindeyiz.
TAGLER:
minecraft skyblock server, minecraft skyblock sunucusu, minecraft skyblock, skyblock sunucusu ,skyblock server, tekblok sunucu, faction server, mc türk sunucu, minecraft hub sunucu, 1.16 mc sunucu, 1.16 türk sunucu, minecraft tekblok, tekblok skyblock, minecraft faction sunucu, faction sunucuları, saloonnetwork ip, kitpvp, faction, opskyblock, tekblok, oneblock, minecraft türk sunucular, mc hub sunucu, türk sunucu minecraft, 1.8 sunucu, semosedo, yalnizkurt, pompaci, saloonnetwork, minigames, saloon network, premiumsuz server, premiumsuz türk sw, premiumsuz sunucu

Online Players - Last 24 hours

What is the server IP for Saloon.network?

The IP address of Saloon.network Minecraft server is mc.saloon.network

How to join Saloon.network server?

Open the game Minecraft, click "Play" button then choose "Multiplayer" option from the menu. Click "Add Server" tab and input the text mc.saloon.network on "Server Address" then hit "Done". Once the connection is available and turns green you may click on "Join Server" button to play on Saloon.network.

What version does Saloon.network use?

Saloon.network server supports Minecraft game version: 1.8.x, 1.15.x, 1.16.x, 1.17.x, you may also use any other older or lower versions to connect and play.

Where is Saloon.network located?

The Saloon.network server is currently hosted in Turkey.