FireNetwork

Server IP
play.firenetwork.nl
Website firenetwork.nl
Discord Discord
Status Unknown
Last PingMonitoring disabled
Version 1.8 1.12 1.15 1.18 1.19
Type Minetopia Roleplay Real Life Economy Criminal Vehicles Balanced Economy
Location Netherlands
Share
Rank6097
Score0
Last Update08 May 2023
Join Date23 Apr 2021

Info

FireNetwork

🔥FireNetwork🔥

Wij zijn een volledig custom Minetopia die 100%, zelf gemaakt is. Denk hierbij aan de map, maar ook aan de plugins en dus ook alle grote custom concepten die wij voor jullie hebben toegevoegd. Jullie moeten je namelijk in de toekomst geen moment meer vervelen op de server en altijd bezig kunnen zijn, dit was voor ons een van de belangrijkste streefpunten. Denk hierbij aan een extreem grote vorm van criminaliteit met grote bunkers en teams waar regelmatig oorlogen tussen ontstaan in het veel besproken 'Westville'. Ook voor de mensen die zich liever met de 'juiste' weg bezig houden is er extreem veel te doen! Zo kan je bijvoorbeeld je eigen boerderij laten bouwen en je eigen producten produceren om je zo te kunnen vestigen op het platteland. Ook is het als boer/boerin mogelijk om je eigen dieren te temmen en je eigen gewassen te planten en te oogsten om je boerderij naar een volgende level te tillen! Als je een avontuurlijk persoon bent kan je ervoor kiezen om op ontdekkingsreis te gaan in een extreem grote wereld waar je moet vechten en speuren. Via deze weg kan je zelfs items en geld verdienen voor in de hoofdstad. Voor onze echte race liefhebbers hebben we ook nog een grote competitie opgesteld waarin je de keuze hebt om je eigen raceteam op te richten en je naar de top te rijden! Dit en nog véél meer, met uiteraard ook de old school minetopia banen en mogelijkheden, vind je al heel snel weer terug op FireNetwork!

 

Binnenkort is het mogelijk om onze server te joinen op play.firenetwork.nl . Wij ondersteunen alle versies boven 1.8 dus er is voor iedereen een gewenste spelerervaring opgesteld.

 

Ben jij nou na het lezen van dit bericht geïnteresseerd geraakt in onze server? Bekijk dan snel onderstaande linkjes om van alles van FireNetwork op de hoogte te blijven!

Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Hpe3NCEXGHw

Discord: https://discord.gg/SHs6fFk5S5