Tropical Roleplay

Server IP
85.215.98.42:30170
Discord Discord
Status Online
Players0/64
Current MapTropical
Last Ping10 minutes 35 seconds ago
Type Roleplay Custom Cars Economy Drugs Gangs Ambulance RP Police
Location Netherlands
Share
Rank3
Score10
Last Update20 Jun 2024
Join Date20 Jun 2024

Info

🌴 Tropical Roleplay 🌴
 

 

  • Upgraded Vanilla Cars 🚗
  • Graphics Overhaul 🌇
  • 10+ Multiplayer Jobs 💼
  • Crafting Blueprints met Custom Firearms 🔫
  • Whitelisted Jobs: Politie, Ambulance, Monteur 🚔 🚑 🛠️
  • Uitgebreid Drugssysteem met Labs 💊

👋 Welkom bij Tropical Roleplay!

Ben je op zoek naar een meeslepende, dynamische en vooral leuke roleplay-ervaring? Zoek niet verder! Bij Tropical RP bieden wij een rijke en gedetailleerde wereld waarin je jouw fantasieën kunt uitleven en je eigen verhaal kunt schrijven, waardoor we een diverse en levendige community hebben.

Met onze geavanceerde functies, zoals een uitgebreid crafting systeem, een breed scala aan voertuigen en prachtige grafische verbeteringen, is er altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven. We zijn trots op onze toegewijde staff en ontwikkelaars die continu werken aan het verbeteren van de server en het toevoegen van nieuwe en spannende inhoud.

🔗 Join de server: https://cfx.re/join/g8q64m
🔗 Discord: https://discord.gg/2DWbNCnQg4

✨ Wat wij bieden:

🏡 Spelershuizen
Creëer je eigen droomhuis met volledig inrichtbare woningen. Elk huis kan worden aangepast met meubels en decoraties, en je kunt zelfs je eigen garage hebben voor al je voertuigen. Maak je thuisbasis uniek en precies zoals jij het wilt.

⚗️ Drugssysteem
Ontdek een uitgebreid drugssysteem met diverse mogelijkheden voor het oogsten, produceren en verkopen van verschillende soorten *****. Je kunt geheime labs opzetten, je producten verfijnen en een winstgevende drugsoperatie runnen. Pas wel op voor de politie!

💼 Multiplayer Jobs
Er zijn meer dan 10 verschillende banen beschikbaar voor spelers. Je kunt kiezen voor spannende en uiteenlopende beroepen zoals pakketbezorger, oliewerker, schatduiker en nog veel meer. Elke baan biedt unieke uitdagingen en beloningen, waardoor je altijd iets nieuws te doen hebt.

🛠️ Craftingsysteem
Ons crafting systeem is uitgebreid en gedetailleerd, met levelen, blauwdrukken en craftingpunten. Spelers kunnen nieuwe items maken, bestaande items upgraden en zelfs unieke wapens en gereedschappen ontwerpen. De prachtige gebruikersinterface maakt het gemakkelijk en leuk om te craften.

🚔 Whitelisted Jobs
Word een cruciale figuur in de stad met onze whitelisted jobs. Als politieagent, hulpverlener, monteur of taxichauffeur speel je een belangrijke rol in het dagelijks leven van de stad. Elke functie biedt een scala aan mogelijkheden en verantwoordelijkheden, waardoor je echt het verschil kunt maken.

💰 Gangsystemen
Neem deel aan bendes en vecht om territoria. Ons gangsysteem omvat geld witwassen, het bevechten van andere bendes en het gebruik van aangepaste wapens met meer dan 20 verschillende attachments. Bouw je reputatie op en word de meest gevreesde bende in de stad.

🚗 Uitgebreide Voertuigcollectie
Geniet van een breed scala aan aangepaste vanilla voertuigen. Van snelle sportwagens tot robuuste trucks, er is voor elk wat wils. Alle voertuigen zijn zorgvuldig aangepast en geoptimaliseerd om je rijervaring te verbeteren.

🌍 Grafische Overhaul
Ervaar een volledig verbeterde spelwereld met onze grafische overhaul. Van de straten tot de lucht, alles is opnieuw ontworpen voor een meeslepende en visueel verbluffende ervaring. Je zult versteld staan van de details en de schoonheid van de wereld om je heen.

Waarom kom je niet eens een kijkje nemen? Er is nog veel meer te ontdekken, maar dat laten we graag aan jou over!

Online Players - Last 24 hours