LEGIJA NETWORK

Vote para servidor

Connect to skip Captcha puzzle!

IP do Servidor
LEGIJA-NETWORK.INFO
Discord Discord
Status Unknown
Último PingMonitoring disabled
Versão 1.16 5 1.19
Tipo AcidIsland Survival Skyblock Oneblock Network
Localização Serbia
Compartilhar
Posição2144
Pontuação0
Última Atualização18 Oct 2023
Data de Entrada18 Oct 2023

Info

⭐ Legija Network je Minecraft server koji se sastoji od tri glavna moda igre: Survival, SkyBlock i AcidIsland. Svaki mod nudi jedinstveni gameplay i izazove koji će zasigurno privući igrače različitih stilova igre. ⭐

🪓 Survival mod nudi tradicionalno iskustvo preživljavanja u Minecraftu, gdje igrači moraju skupljati resurse i graditi svoj tim dok se bore protiv opasnih zombija, skeleta i drugih čudovišta noći. Nezaboravimo da su i drugi timovi takodje tu! Na ovom serveru možete pronaći i druge igrače s kojima se možete udružiti i graditi zajedničke baze ili se boriti protiv drugih timova.

🧌 SkyBlock mod je još jedan popularan način igranja Minecrafta, gde igrači počinju sa malim ostrvom u zraku i moraju se boriti za preživljavanje u izazovnom okruženju. Ovde možete pronaći mnoštvo novih izazova, poput uzgoja vlastite hrane, sakupljanja resursa, gradnje kuća i istraživanja tajnih ostrva.

 💦 AcidIsland mod je jedinstven način igranja Minecrafta gde igrači počinju sa malim ostrvom okruženim kiselim okeanom. Moraju se brzo prilagoditi okolini i pronaći načine za preživljavanje, poput čišćenja zemlje od kiseline, uzgoja hrane i izgradnje skloništa.

Sva tri moda igre na Legija Network su otvorena za igrače sirem sveta i nude mnoštvo zabave, izazova i prilika za druženje s drugim igračima. Također, server se može pohvaliti i aktivnom i prijateljskom zajednicom igrača, kao i stručnom podrškom tima za igrače koji imaju poteškoća ili pitanja.

 Zato pozivamo TEBE i tvoju EKIPU drugara , da bas VI postanete deo LEGIONARA ! 
 JAVA IP: LEGIJA-NETWORK.INFO [1.16.5 - 1.19+] 

RECOMENDED: 1.16.5