FreqCraft

Votar por servidor

Connect to skip Captcha puzzle!

IP del Servidor
freqcraft.com
Sitio Web store.freqcraft.com
Discord Discord
Estatus Online
Jugadores13/50
Ultimo Ping6 minutes 57 seconds ago
Versión 1.20.4
Tipo Action Hardcore PvP Survival Survival PVP Roleplay Raiding Cracked
Ubicación Estonia
Cuota
Rango704
Puntaje32
Ultima Actualización14 Apr 2024
Fecha de Ingreso14 Apr 2024

Información

Tere tulemast meie Minecrafti serverisse, kus ellujäämine on tõeline väljakutse ning seiklus ootab sind igal sammul. Siin on mõned olulised omadused, mis muudavad meie serveri ainulaadseks:

Hardcore elud: Astu meie maailma, kus ellujäämine pole kerge. Sul on kokku vaid 5 elu ja kui need kaovad, siis saad jäädava banni. Kuid ära muretse, saad osta lisaelusid raha eest ning taastada oma võimaluse jätkata seiklust.

Ametlikud meeskonnad: Nagu Eesti GTA RP serverites, on ka meil ametlikud meeskonnad, kes võistlevad ja omastavad ressursse. Omastamiselt saadavad väärtuslikke elusi, mis teevad sind ihaldusväärseks mängijaks meie serveril.

Serveri kaart: Külasta veebilehte map.freqcraft.com ja avasta suur kaart, kus on nähtavad erinevate külad ja ametlike meeskondade alad. See aitab sul planeerida oma järgmisi seiklusi ning uurida maailma.

NPC-d ja kaubandus: Ära oota /shop-ist asjade ostmist, sest meie serveril pead suhtlema NPC-dega, et osta või müüa kaupu. NPC-sid võid leida märgistatud küladest kaardil ning nendega suhtlemine on võti eduka kaubanduse ja varustuse hankimiseks.

Grindimine ja väljakutsed: Ole valmis pikaks ja intensiivseks mängukogemuseks, sest meie server on tõeliselt grindimiseks. Teemanteid ei saa lihtsalt kaevandada, vaid neid tuleb osta NPC-delt, mis muudab rikkuse ja varustuse saamise protsessi põnevalt väljakutsuvaks.

Ühine meie seiklusega ning näita oma ellujäämisoskusi meie hardcore Minecrafti serveris!

Jugadores Online - en las últimas 24 horas