Enchnet

قم بالتصويت لـ خادم

Connect to skip Captcha puzzle!

عنوانIPالخاص بالخادم
PLAY.ENCHNET.NET
الموقع الالكتروني enchnet.net
Discord Discord
الحالة Unknown
التنبيه الأخيرMonitoring disabled
الإصدار 1.19.3
النوع Survival PvP PvP Survival Clans
الموقع الجغرفي Turkey
المشاركة
التصنيف2998
أحرز هدفا0
التحديث الأخير25 Apr 2023
تاريخ الانضمام25 Apr 2023

المعلومات

Merhaba Minecraft severler! Enchnet sunucumuzda hayatta kalın ve doğal dünya içinde yeni bir maceraya atılın! Sunucumuzda oyunculara survival modu deneyimini sunuyoruz ve birçok yeni nesil eklenti ile sunucumuzu daha keyifli hale getiriyoruz.

Sunucumuzun IP adresi üç farklı seçenek sunuyor: "mc.enchnet.net", "play.enchnet.net" ve "oyna.enchnet.net". Ayrıca sunucumuz 1.19.3 tabanlı fakat daha üst ya da daha düşük bir sürüm ile de giriş yapabilirsiniz.

Sunucumuzda bulunan yeni nesil eklentiler oyun zevkinizi ikiye katlıyor, sunucu hakkında tüm detaylara "/kılavuz" komutu ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, oyuncularımızla daha fazla etkileşim kurmak ve topluluğumuzla daha fazla vakit geçirmek için Discord sunucumuzu kullanabilirsiniz. Discord adresimiz https://discord.enchnet.net

Sunucumuzda bulunan başlıca kuralları görmek için "/kurallar" komutunu kullanabilirsiniz. Taciz, spam ve hile yapmak yasaktır ve kurallara uymayan oyuncular cezalandırılır.

Enchnet sunucumuzda keyifli bir Minecraft deneyimi yaşayın ve hayatta kalmanın zorluğunu keşfedin.

Maalesef, şimdilik sunucumuz hakkında aktaracaklarımız bu kadar. Ancak sunucumuzda sizin de katılımınızla daha fazla heyecanlı macera ve yeni arkadaşlıklar keşfetmek mümkün! Oyuncularımızın sunucumuzu ziyaret ederek keyifli vakit geçireceklerine inanıyoruz. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Discord sunucumuzu kullanarak bizimle iletişim kurabilir ve Enchnet'in keyfini çıkarabilirsiniz. Sunucumuzda görüşmek üzere!