MC.eGaming.RO

Info

Rank517
Share
Website Website
Vote Vote
Server IP
MC.eGaming.RO
Status Online
Players3/468
Last Ping14 minutes 17 seconds ago
Version 1.8.x 1.14.x
Type Survival Economy Skyblock Skywars Creative Clans Factions Jobs Marriage Events
Location
Romania
Last Update12 Mar 2019
Join Date03 May 2018
Score117

Server

De ce sa alegi eGaming Romania Stiu stiu. Sunt alte 1000 de comunitati de tip gaming in romania dar de ce eGaming -Este o comunitate pusa pe picioare din anul 2008 asadar nu este o comunitate fantoma care s-ar putea inchide peste noapte. -Forumul ruleaza pe platforma IPB cu licenta
1 / 6
MC.eGaming.RO (img 10590) Minecraft server | TopG
2 / 6
MC.eGaming.RO (img 10589) Minecraft server | TopG
3 / 6
MC.eGaming.RO (img 10588) Minecraft server | TopG
4 / 6
MC.eGaming.RO (img 10587) Minecraft server | TopG
5 / 6
MC.eGaming.RO (img 10586) Minecraft server | TopG
6 / 6
MC.eGaming.RO (img 10585) Minecraft server | TopG

Online Players - Last 24 hours

Helper
Serverul de Minecraft al comunitatii eGaming are nevoie de membrii staff in cadrul sarcinii de ajutor in grupul Helper. Inainte de a depune o cerere trebuie sa fii constient de faptul ca esti nevoit sa cunosti bine regulamentul serverului si sa detii o activitate sporita pe serverul de Minecraft, fapt pentru care daca nu detii cel putin Rank-ul de Popular pe server te rugam sa activezi pe server cel putin 24 de ore pentru a fi luata in considerare cererea depusa. Nu avem nevoie de promisiuni de activitate sau alte tertipuri de acest gen. In caz contrar ,cei ce nu respecta aceasta cerinta minima inainte de a depune cererea se va lua in cosiderare ca fiind o bataie de joc la adresa administrarii serverului. Cei ce au savarsit diverse actiuni ce au incalcat regulamentul de baza a serverului vor avea sanse mai putine de a obtine sarcina dorita.
Apply


What is the server IP for Mc.egaming.ro?

The IP address of Mc.egaming.ro Minecraft server is mc.egaming.ro

How to join Mc.egaming.ro server?

Open the game Minecraft, click "Play" button then choose "Multiplayer" option from the menu. Click "Add Server" tab and input the text mc.egaming.ro on "Server Address" then hit "Done". Once the connection is available and turns green you may click on "Join Server" button to play on Mc.egaming.ro.

What version does Mc.egaming.ro use?

Mc.egaming.ro server supports Minecraft game version: 1.8.x, 1.14.x, you may also use any other older or lower versions to connect and play.

Where is Mc.egaming.ro located?

The Mc.egaming.ro server is currently hosted in Romania.