FARMCRAFT

Sunucu IP'si
play.farmcraft.nl
Web Sayfası farmcraft.nl
Discord Discord
Durum Online
Oyuncular7/250
Son Ping4 minutes 52 seconds ago
Sürüm 1.19 1.20
Tür Roleplay Reallife Minetopia Fake Minetopia
Konum Netherlands
Paylaş
Sıralama287
Skor199
Son Güncelleme24 May 2024
Katılım Tarihi21 Feb 2024

Bilgi

De aller leukste roleplay server van Nederland & België!

 

Beste Minecraft-liefhebber,

Ben je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten? Stap dan binnen in onze bloeiende Minetopia-wereld, waar een overvloed aan mogelijkheden op je wacht en waar je jouw eigen weg kunt banen, ongeacht je interesses of talenten. Wil je de wet handhaven en de stad veilig houden?

Word dan lid van onze politiemacht en werk samen met gelijkgestemde spelers om de orde te handhaven en de gemeenschap te beschermen tegen gevaar. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het bankwezen, waar je de economie van onze stad kunt stimuleren door transacties te beheren, leningen te verstrekken en investeringen te doen. Word een invloedrijke bankier en speel een cruciale rol in het welzijn van onze virtuele samenleving.

Als gemeenteambtenaar krijg je de kans om de infrastructuur van onze stad vorm te geven en te onderhouden. Bouw wegen, parken en openbare gebouwen en zie hoe jouw creaties het leven van onze inwoners verbeteren. En voor de creatievelingen onder ons bieden we een platform waar je prachtige structuren kunt bouwen en jouw visie tot leven kunt brengen.

Word een bouwmeester en laat je verbeelding de vrije loop. Maar dat is nog niet alles! Op onze server kun je ook je eigen bedrijf starten, een huis kopen en deelnemen aan spannende loot crate openings voor geweldige beloningen.

En als je nog meer voordelen wilt, kun je een rang kopen voor exclusieve privileges in de stad. Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij onze Minetopia-server en ontdek de opwinding, de mogelijkheden en de gemeenschap die wacht om je te verwelkomen in ons digitale avontuur.

 

Met vriendelijke groet,

FarmCraft Team

 

Çevrimiçi Oyuncular - Son 24 saat

Builder
Solliciteer hier voor een bouwer rank!'
Apply


Helper
Solliciteer hier voor een helper rank!
Apply