MagmaCraft Season XI

Voteaza pentru server

Connect to skip Captcha puzzle!

IP Server
play.magmacraft.eu
Website magmacraft.v-devs.eu
Discord Discord
Status Unknown
Ultima VerificareMonitoring disabled
Versiune 1.17 1.8 1.19 1.8.9 1.20
Tip Joc Survival Jobs mcmmo Custom Plugins Events Special Events Parkour BungeeCord
Locatie Bulgaria
Promoveaza
Rang5373
Scor0
Ultima Actualizare04 Sep 2023
Data inregistrarii12 Sep 2021

Informatii

Здравейте! :)

Ако търсите качествен Minecraft сървър със сплотено и дружелюбно общество, нашият сървър е точно за вас. Нашето екип се отличава с многогодишен опит и винаги е готов да ви предостави 24/7 съпорт. Ние предлагаме много уникални и кастомизирани плъгини, като например бизнес плъгин, система за точки, MagmaWars и много други интересни функции.

Вие имате възможността да създавате собствен бизнес в играта и да изкарвате пари. С нашия Jobs плъгин, когато изпълните определени задачи, получавате точки, които можете да използвате за закупуване на айтеми в играта.

Сървърът ни използва последната версия на Residence, където можете да купувате и продавате резиденции, добавяте приятели и много други интересни неща. Също така разполагаме с Premium клан система, която включва разнообразни събития като Clan Duels и Clan Wars.

Имаме и специално разработена уеб базирана социална мрежа, където можете да контролирате клана си, следите бановете, създавате продажби, участвате в търгове и много други.

Сървърът е наличен на български език, като се грижим максимално малко от плъгините да останат на английски, за да гарантираме удобство на всички наши играчи.

Също така нашият сървър разполага и с иновативна система за обмяна на валута в играта срещу истински пари в реално време. Това предоставя допълнителна стойност и възможности за нашите играчи, като им позволява да съчетаят своята страст към играта със създаването на приходи.

Не се колебайте да ни посетите и да се насладите на тази уникална възможност за забавление и изкарване на истински пари чрез сървъра.
За повече информация и забавление, не се колебайте да ни посетите. Очакваме ви!

Приятна игра! 😊