Enderland

Vote para servidor

Connect to skip Captcha puzzle!

IP do Servidor
play.enderland.ro
Website enderland.ro
Discord Discord
Status Unknown
Último PingMonitoring disabled
Versão 1.20.x
Tipo survival pvp Parkour Oneblock Skyblock Economy Custom Casino Vanilla Npcs
Localização Romania
Compartilhar
Posição3325
Pontuação0
Última Atualização04 Jul 2023
Data de Entrada15 Jun 2023

Info

 1. Descoperă aventurile fără limite pe serverul Enderland! Indiferent de versiunea Minecraft pe care o preferi, de la clasicul 1.8 până la ultimul update 1.20, suntem aici pentru a-ți oferi o experiență captivantă. Bucură-te de diverse moduri de joc, precum Survival, SkyBlock, OneBlock și multe altele, care te vor ține lipit de ecran.
  
  În lumea noastră virtuală, ai posibilitatea de a construi, explora și supraviețui alături de alți jucători pasionați. Începe o aventură pe cont propriu în modul Survival și descoperă secrete ascunse în peisaje misterioase. În SkyBlock, creează-ți propriul paradis în aer, dezvoltând o insulă înconjurată de infinitul albastru.
  
  Cu un staff dedicat și o comunitate prietenoasă, vei întâlni mereu sprijin și ajutor în caz de nevoie. Evenimentele regulate și competițiile te vor ține mereu captivat, oferindu-ți oportunitatea de a-ți demonstra abilitățile și de a câștiga recompense unice.
  
  Alătură-te nouă pe https://enderland.ro și intră într-o lume virtuală plină de aventuri și distracție. Fii pregătit să-ți pui imaginația la încercare și să creezi propriul tău imperiu virtual. Hai să explorăm împreună!