Crown Romania

Votar por servidor

Connect to skip Captcha puzzle!

IP del Servidor
91.194.84.98:30120
Discord Discord
Estatus Unknown
Ultimo PingMonitoring disabled
Tipo roleplay medium RP Jobs Lspd
Ubicación Romania
Cuota
Rango21
Puntaje0
Ultima Actualización11 Jul 2023
Fecha de Ingreso11 Jul 2023

Información

Bine ai venit pe Crown Romania, un server Medium-RP plin de aventură și oportunități. Aici vei găsi un mediu virtual vibrant, cu un start generos de 10.000.000$ pentru a-ți începe călătoria în lumea noastră.

Pe serverul nostru, te vei bucura de o experiență de joc autentică, cu o echipă de poliție activă, pregătită să mențină ordinea și siguranța în comunitate. În curând, vom adăuga și un Departament de Pompieri, care va oferi noi provocări și activități captivante.

Crown Romania este în căutarea liderilor talentați și a membrilor de staff dedicați, care să contribuie la dezvoltarea și succesul serverului. Dacă îți dorești să fii implicat în managementul comunității sau să ocupi un rol de lider într-o organizație, ai ocazia să faci diferența și să te distingi.

Pregătește-te să explorezi o varietate de job-uri noi și interesante, care îți vor permite să îți dezvolți abilitățile și să câștigi bani în joc. Fie că alegi să fii un om de afaceri de succes, un șofer de curse sau un maestru al criminalității, opțiunile sunt nelimitate.

Pe Crown Romania, promovăm un mediu de joc echilibrat și distractiv. Echipa noastră de admini și moderatori sunt mereu pregătiți să te ajute și să se asigure că ai parte de o experiență plăcută în comunitatea noastră.

Alătură-te nouă astăzi și explorează toate oportunitățile pe care Crown Romania le oferă. Fii parte dintr-o comunitate activă, implică-te în evenimente și interacționează cu alți jucători pasionați. Împreună, vom crea povestea noastră în acest univers virtual plin de surprize și aventuri captivante.