DuneSMP

Votez pour serveur

Connect to skip Captcha puzzle!

IP du serveur
dunesmp.com
Discord Discord
Statut Online
Joueurs7/100
Dernière Ping6 minutes 38 seconds ago
Version 1.20.2
Type SMP Pve Survival Family Friendly Balanced Economy 4Fun Slimefun Whitelist
Emplacement Serbia
Partager
Rang1611
Score0
Dernière mise à jour08 Mar 2024
Date d'inscription05 Mar 2024

Info

🏰 DuneSMP
Build Your Dream World!
🏰 Welcome to DuneSMP, the best Minecraft server for adventurers like you!
🌟 Join our friendly community of builders, crafters, and explorers, and let your creativity soar!
🎮 Design amazing builds, embark on epic quests, and...just relaxxxx Ps: for entering server you need whitelist request on server discorde!

 

Pridružite se našoj Discord zajednici na discord.dunesmp.com i postanite deo DuneSMP sveta. Mi nismo samo mc server; mi smo mesto gde možete sklapati nova prijateljstva, pronaći posao iz snova, izgraditi svoje bogatstvo, opustiti se i jednostavno uživati! Voljeli bismo da budete jedan od naših izvornih pionira i iskusite čaroliju od samog početka.
Ako ste u potrazi za savršenim mestom za uživanje u igri čistog preživljavanja, povezivanje s istomišljenicima i neverovatan provod, ne tražite dalje! Naš se server može pohvaliti toplom i gostoljubivom zajednicom, robusnim sistemom potraživanja zemljišta za zaštitu vaših kreacija, prilagođenim iskustvima ribolova i farmi koja će vas zaokupiti, kao i nizom zanimljivih misija i rankova. To je sve što vam treba za fantastičnu avanturu! Dođite i stvorimo nezaboravne uspomene zajedno na DuneSMP-u! Ps; Za ulazak na server je potrebna prijava na nasem discordu kanalu!
 

Joueurs en ligne – Les dernières 24 heures