NovaCraft Minetopia

Votez pour serveur

Connect to skip Captcha puzzle!

IP du serveur
play.novacraft.nl
Site Web youtu.be
Discord Discord
Statut Unknown
Dernière PingMonitoring disabled
Version 1.12.2
Type Minetopia Fake Minetopia
Partager
Rang1933
Score0
Dernière mise à jour16 Dec 2023
Date d'inscription13 Dec 2023

Info

Welkom bij NovaCraft Minetopia 1.12.2!

Stap in een levendige wereld van avontuur en mogelijkheden op onze speciale Minetopia-server. NovaCraft biedt een unieke Minetopia-ervaring op de vertrouwde Minecraft 1.12.2-versie. Hier kun je genieten van een dynamische economie, boeiende rollenspellen, en een vriendelijke community die altijd klaar staat om nieuwe bewoners te verwelkomen.

Wat maakt NovaCraft Minetopia uniek?

  • Verbonden Economie: Word een succesvolle ondernemer door bedrijven te starten, handel te drijven en rijkdom te vergaren. De economie is volledig speler-gedreven en biedt talloze kansen voor ambitieuze inwoners.

  • Uitdagende Rollenspellen: Duik in boeiende rollenspellen en ontwikkel je personage in een stad vol mogelijkheden. Van politieagent tot zakenmagnaat, de keuze is aan jou!

  • Gezellige Gemeenschap: Sluit je aan bij onze vriendelijke community van medespelers die samen streven naar plezier en succes. Werk samen, maak vrienden en bouw samen aan de stad van je dromen.

  • Custom Plugins: NovaCraft Minetopia maakt gebruik van aangepaste plugins om een unieke en meeslepende ervaring te bieden die je nergens anders zult vinden.