DutchMinePlayers  IP Play.DutchMinePlayers.nl Server Icon

DutchMinePlayers

Info

排名3017
分享
网站
Vote 为我们投票
服务器IP
状态 Online
玩家0/15
最近Ping20 days 4 hours ago
版本 1.7.x 1.12.x
类型 Economy Bukkit Spigot Prison Factions Survival Creative Capture the Flag
位置
Netherlands
最近更新05 Mar 2017
加入日期18 Oct 2014

统计 - 本月

1 独立投票
47 独立访问量
48 总访问量

Votes and visits count is updated every 30 minutes.

Server


DutchMinePlayers, is een nederlands netwerk, we hebben verschillende (bekende) servers, en zijn ook bezig met een aantal onbekendere servers! op het moment bieden zij de servers: Creative, Games, Survival, Avatar, Factions, KitPvP, Prison, kingdom en Lord Of The Rings aan!
, Games, Survival , kingdom en 

Wij doen ons best om onze servers zo leuk / uniek mogelijk te maken voor onze spelers! en omdat wij graag willen dat mensen blijven, hebben we voor ieder type speler, wel een leuke Game-Mode! lees vooral verder, als je wilt weten wat wij voor leuke dingetjes in onze servers hebben!
De prison server is een toevoeging aan onze server al een tijdje geleden! we hebben deze server gemaakt omdat het een heel leuk idee leek! maar natuurlijk hebben we wat dingetjes toegevoegd! bijvoorbeeld /explosiveminingnadat je dit command hebt getypt kun je met je Pick-Axe een blok haken en krijg je een enorme Explosie!Toon inhoud en natuurlijk Auto Melt zodat de items die je Mined automatisch blokken worden![/size]
Heb jij ooit op TV het Tekenfilmpje "The Last Air Bender" gezien? en vond je het leuk? dan is deze server perfect! want je kunt nu ook een Stuurmeester worden! waneer je de server joint kun je namelijk het command /kiezen gebruiken, en kiezen uit: Vuurmeester, WaterMeester, LuchtMeester of AardeMeester, nadat je hebt gekozen kun je met je slots (1 t/m 9) sturingen gebruiken, door shift ingedrukt te houden en te klikken!Lord Of The Rings (lotr) is een project wat vergelijkbaar is met "The Kingdom" het speeld zich af in de tijd van de Orcs, en koningen! iedere koning krijgt een eigen land (nagebouwd van Lord Of The Rings) en mag mensen inviten (whitelisten) op de Lotr server! (binnenkort Screenshots)Ben jij een echte PvP liefhebber? dan is Factison (pvp) iets voor jou! je kunt een eigen Faction (group) maken of die van iemand anders joinen! het doel van Factions is eigelijk om een soort "Basis" te maken en andere mensen te killen / grieven / raiden / overclaimen!Toon inhoudKitPvP (soup-PvP) is eigelijk gewoon dat je een kit kan kiezen en dan met de itens van die kit, de andere mensen vermoord! deze server kun je spelen als je niks tedoen hebt en gewoon simpel wat mensen wilt killen! of snel Tokens wilt verdienen !Survivalen! gewoon een huisje maken ergens in het bos! dat kan! in onze server kun je via een RandomLocation sign zo ergens heen Tpen en daar een huisje maken! en deze natuurlijk Claimen op de simpeleste manier die er is! we geven je een Gouden schep en kan het zelf doen... nee.. je typt simpel weg: /claim en er opent een GUI waar je de grote van je Claim kunt kiezen!Toon inhoudJe kunt alles maken wat je wilt maken! in onze Creative server! de server heeft in de spawn meerdere portals naar verschillende werelden (20x20 | 40x40 | 80x80) zodat je alles maken maken wat je wilt! Kingdom, een leuke rollplay, en een bekende server in nederland! en nogsteeds te spelen op DutchMinePlayers! maar dan met een Aangepaste EmpireWand, met een cooldown zodat hij niet te iritant is op andere spelers!Op het moment is deze server in onderhoud! maar zodra deze helemaal klaar is, komt er meer info over!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn Server-Topic te lezen! we hopen je snel online te zien !

Play.DutchMinePlayers.nl:25566www.DutchMinePlayers.nl