Oryon2 - PvM Easy

Google Ads

Oy ver sunucu

Bu formu göndererek verilerinizin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.
Gizlilik
Paylaş
Web Sayfası Web Sayfası
Discord Discord
Tür Easy Farm Middleschool
Konum
Romania
Sıralama53
Skor0
Son Güncelleme09 Apr 2021
Katılım Tarihi09 Apr 2021

Bilgi

Numele serverului:Oryon2

Canale deschise: 1

Nivel maxim: 110

Puncte status: 90

Detalii despre server: Oryon2 este un server privat de tip pvm classic mediu spre easy,cu evolutii unice cu efecte unice, atat arme cat si armuri,cu un gameplay usor,prin farm facem abilitatiile cu cartile care dropeaza la metine si ss-uri,farmam pentru schimba,pergamente evolutie,cufar cu pietre ,cufar cu plante,cufar cu aparari site.Cat despre sisteme nu am vrut sa fie asa incarcat asa ca avem decat switchbot ,pagina bonusuri cat si un panou la deschiderea inventarului unde sunt mai multe functii ,ex teleport mape,switchul etc.Ca si sisteme o sa mai bagam pe parcurs precum: inventar special,gaya shop,esarfe,curele.

Ca si iteme de evolutie avem toate itemele de 30 level si 75 care evolueaza cu efect si bonusul ramane paguba medie in cazul nostru.

Momentan avem cateva chestii pe server pentru ca suntem in perioada beta dar cu timpul o sa facem update uri pana ajungem la faza finala ,adica cea live unde lumea poate sa joace.

Detalii despre evenimente: Ox ,PvM.Cufar clar luna

Ca si implicare suntem 100% pentru ca am vrut sa facem un server unic fata de restu care au mereu acelasi gameplay,cei care doresc sa ni se alature sa intre pe serverul de discord pentru mai multe detalii.

Oryon cauta testeri,acceptam si ideei noi daca aveti.Acestea fiind spuse va asteptam pe serverul de discord pentru detalii.