Newtopia

Google Ads

Голосуйте за сервер

Connect with a social network to vote:

IP-адрес сервера
MR-Alpha.ddns.net
Discord Discord
Статус Offline
Последний PingServer cannot be queried.
Версия 1.17 1.18
Тип Minetopia Fake Minetopia Balanced Economy Newtopia Reallife
Расположение
Netherlands
Поделиться
Рейтинг2149
Оценка0
Последнее обновление10 Jul 2022
Дата регистрации11 Nov 2021

Информация

Welkom allemaal op Newtopia!

Newtopia is een minecraft server die het dagelijks leven op een realistische manier na probeert te bootsten. Het eerste wat je kunt doen als je aankomt in Newtopia is het kiezen van een baan. Je hebt de keuze tussen boer, houthakker en mijnwerker. Ook is het mogelijk om als bijbaantje lekker te vissen.

Uiteindelijk is het natuurlijk je doel om een eigen bedrijfje op te richten of om aan de slag te gaan bij de politie, gemeente of inkoop. Het doel van Newtopia is het opbouwen van een leuke stad met gezellige mensen.

Verder is het mogelijk om verschillende quest te doen. Zo kun je bij het joinen van de server de wereld verkennen en een extra centje verdienen. Daarna zullen er verschillende dagelijkse questen zijn waaraan verschillende beloningen gekoppeld zullen zijn. Ook proberen we iedere week een leuk event te organiseren wat we afstemmen op de tijd van het jaar.

Klinkt dit allemaal leuk, kom dan zeker een kijkje nemen en vergeet vooral niet om onze discord te joinen voor dagelijkse updates! Hopelijk tot gauw op onze gezellige server!

 

 

Groetjes Team Newtopia