MagmaCraft Season XI

IP do Servidor
play.magmacraft.eu
Website magmacraft.v-devs.eu
Discord Discord
Status Unknown
Último PingMonitoring disabled
Versão 1.17 1.8 1.19 1.8.9 1.20
Tipo Survival Jobs mcmmo Custom Plugins Events Special Events Parkour BungeeCord
Localização Bulgaria
Compartilhar
Posição6098
Pontuação0
Última Atualização04 Sep 2023
Data de Entrada12 Sep 2021

Info

Здравейте! :)

Ако търсите качествен Minecraft сървър със сплотено и дружелюбно общество, нашият сървър е точно за вас. Нашето екип се отличава с многогодишен опит и винаги е готов да ви предостави 24/7 съпорт. Ние предлагаме много уникални и кастомизирани плъгини, като например бизнес плъгин, система за точки, MagmaWars и много други интересни функции.

Вие имате възможността да създавате собствен бизнес в играта и да изкарвате пари. С нашия Jobs плъгин, когато изпълните определени задачи, получавате точки, които можете да използвате за закупуване на айтеми в играта.

Сървърът ни използва последната версия на Residence, където можете да купувате и продавате резиденции, добавяте приятели и много други интересни неща. Също така разполагаме с Premium клан система, която включва разнообразни събития като Clan Duels и Clan Wars.

Имаме и специално разработена уеб базирана социална мрежа, където можете да контролирате клана си, следите бановете, създавате продажби, участвате в търгове и много други.

Сървърът е наличен на български език, като се грижим максимално малко от плъгините да останат на английски, за да гарантираме удобство на всички наши играчи.

Също така нашият сървър разполага и с иновативна система за обмяна на валута в играта срещу истински пари в реално време. Това предоставя допълнителна стойност и възможности за нашите играчи, като им позволява да съчетаят своята страст към играта със създаването на приходи.

Не се колебайте да ни посетите и да се насладите на тази уникална възможност за забавление и изкарване на истински пари чрез сървъра.
За повече информация и забавление, не се колебайте да ни посетите. Очакваме ви!

Приятна игра! 😊