Aurinkomaa

Vote para servidor

Connect to skip Captcha puzzle!

IP do Servidor
maailmanloppu.fi
Status Unknown
Último PingMonitoring disabled
Versão 1.12.2
Tipo Roleplay Whitelist Custom Coded
Localização Finland
Compartilhar
Posição6479
Pontuação0
Última Atualização19 Sep 2018
Data de Entrada19 Sep 2018

Info

Maailmanloppu ylpeänä esittelee: Aurinkomaa

Aurinkomaa on pitkälle muokattu Suomalainen Minecraft roolipelipalvelin. Aurinkomaahan pääsee yhdistämään normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla.

Aurinkomaa sijoittuu kuvitteelliseen ja rauhanomaiseen suurten sotien jälkeisen aikakauteen, uusrenesanssin kukoistukseen, joka ottaa paikkansa 2300-luvun vaihteen jälkeen. Ihmiskunta on hylännyt menneiden aikojen tuhoon tuomitut tavat ja suurten atomisotien kauhut ja palannut takaisin juurilleen yksinkertaisempaan elämäntapaan maailmassa, joka on peruuttamattomasti muuttunut.

Aurinkomaan yhteiskunta on rauhanomainen, vahvasti hierarkinen ja feodalismia mukaileva. Maailmassa on vanhoja futuristisia menneiden aikojen jäänteitä ja uusvanhaa - miekkoja, mustaruutiaseita, kanuunoita, noitavainoja, myllyjä, sahoja, fuusioreaktoreita, voimakenttiä, redstoneteleportteja, radioaktiivista säteilyä ja paljon muuta. Palvelimen rakennustyyli on sekoitus keskiajan, barokkiajan, viktoriaanisen ajan aikakausista ripauksella höyrypunkkia.

Aurinkomaan Minecraft serveri on ollut aktiivisessa kehityksessä vuodesta 2013 alkaen vuoden 2016 puoliväliin asti (yli 10 000 työtuntia) Pilvisen toimesta. Vuoden 2017 alkupuolella tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä kehittämistä on jatkettu lyhyen kehittämistauon jälkeen.

Pelaaminen

Aurinkomaan Minecraft palvelimella on käytössä sisäänpääsylista. Kuka tahansa voi kuitenkin vierailla palvelimellamme ja tutustua paikkoihin kissana, mutta jos tahdot mukaan pelaamaan yhdelle Suomen parhaista Minecraft palvelimista, niin sinun täytyy rekisteröityä keskustelupalstallemme ja täyttää sisäänpääsyhakemus.

Ymmärrämme hyvin, että sisäänpääsyhakemukset ovat vastenmielisiä, mutta sisäänpääsylista takaa pelaajillemme mahdollisuuden äänestää ja vaikuttaa siihen keitä Aurinkomaan Minecraft palvelimelle pääsee pelaamaan. Lisäksi sisäänpääsylista vähentää merkittävästi, jopa 95%, häiriökäyttäytymisten ja paikkojen pahantahtoisten rikkomisten määrää.

Vaikka et normaalisti vaivautuisi tekemään hakemuksia sisäänpääsylistoille, niin Aurinkomaa on sen vaivan arvoinen.


Muuta

Palvelinta ylläpitää Gremos ja Mikimoka.

Yhteystiedot:

Palvelimen osoite: maailmanloppu.fi
Kotisivut: https://maailmanloppu.fi/
Keskustelualue: https://foorumit.maailmanloppu.fi/
Aurinkomaan wiki: http://aurinkomaa.wikia.com/