Metin2Set

Vote for server

Connect to skip Captcha puzzle!

Website metin2set.ro
Discord Discord
Type Daily Events Easy Start Free Coins Custom Maps High Rate Fun
Location Romania
Share
Rank80
Score0
Last Update23 Jan 2023
Join Date23 Jan 2023

Info

Bine ati venit la Metin2Set, destinația finală pentru jucătorii care caută o intensă și plină de satisfacții Metin2 experiență. Obiceiul nostru servere au rate mari (500-1000) și un nivel maxim de 120 cu 3 rebourn sistem, care permite jucătorilor pentru a testa cu adevărat abilitățile lor și de a împinge personajele lor la limita.

Site-ul nostru, https://metin2set.ro/, dispune de un magazin online, https://metin2set.ro/ishop/, cu o mare varietate de echipamente unice și elemente pentru a oferi jucătorilor un avantaj în luptă. Și pentru a adăuga la distracție și de emoție, oferim, de asemenea, o varietate de recompense bazat pe progresul în joc. Aceste recompense includ premii în bani pentru a ajunge la anumite repere, cum ar fi atingerea nivelului maxim, învingând anumite sefi, castigand duelurile, și mai mult.

Echipa de asistență pentru clienți este disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu orice probleme ați putea avea, și a noastră comunitate activă forum și discord canal, https://discord.gg/t3Ns4prp, permite jucătorilor să se conecteze cu alți jucători, de a împărtăși sfaturi și strategii, și de a face noi prieteni.

Prezentare video: https://youtu.be/nV_fgoyPiaY va dau un sneak peek de la ce să mă aștept și vă va arăta distracție și de emoție pe comunitatea noastră.

Alăturați-vă-ne acum la Metin2Set să avem și un pic de distracție, râsete și voie bună în timp ce jucam Metin2 și împinge personajul tău la nivelul maxim posibil și de a experimenta pe deplin potențialul de joc.