RAINCRAFT NETWORK

Votez pour serveur

Connect to skip Captcha puzzle!

IP du serveur
PLAY.RAINCRAFT.NETWORK
Site Web raincraft.network
Discord Discord
Statut Unknown
Dernière PingMonitoring disabled
Version 1.8.9 1.8.8 1.8 1.6.x 1.8.x
Type Op factions Op skyblock Skyblock Custom MiniGames 1vs1 Kit PvP Parkour OneBlock Tekblok Balanced Economy
Emplacement Turkey
Partager
Rang5736
Score0
Dernière mise à jour05 Mar 2021
Date d'inscription15 Jan 2021

Info

[center] SUNUCU IP ADRESİ: PLAY.RAINCRAFT.NETWORK

WEB SİTESİ: https://raincraft.network

Raincraft Network sunucusu konu tasarımından önce sunucu hakkında sizlere birkaç ufak bilgi verelim. Sunucu ekibimizden çoğu arkadaşımız 2020 Şubat ayından itibaren Türkiye'de vakti zamanında en büyük sunuculardan biri olmuş olan bir sunucuda yetkili olarak görev almış ancak buradaki talihsizlikler ve sıkıntılardan ötürü bu sunucudan ayrılmak durumunda bırakılmışlardır. Sunucu ekibimiz açılış için yaklaşık yirmi kişi olup tüm ekip arkadaşlarımız ile uzun bir süredir tanışığız.                                                                                         

Raincraft Network sunucusunun kurucularından Semosedo yedi yılı aşkın bir zamandır sunucu yönetimi ile meşgul olup 2020'de piyasadaki ilk sunucusunu ortaklarıyla birlikte tekrar açmış ancak ortaklar arasındaki anlaşmazlıktan ötürü 2020 sonunda sunucu yönetiminden ayrılıp kendi sunucularını açma kararı almıştır. Semosedo'nun açılışında öncülük ettiği diğer iki sunucu da şu sıralar hâlâ aktif olarak oyun zevki sunmaktadır.

SUNUCUMUZDA OYNAYABİLMEK İÇİN KOŞULLARIMIZ VE HEDEFİMİZ

Sunucumuzda oyun oynayabilmek için ilk ve en önemli kuralımız efendi bir insan olmaktır. Sunucumuzda saygısız, laubali, kötü konuşma tarzları ve alışkanlıkları olan arkadaşları barındırmamaya gayret gösteriyoruz. Sunucumuzun asıl amacı daha büyük kitlelere ulaşıp hem siz güzel insanlara bir şeyler katmak, öğretmek hem de sizlerden öğrenmektir. Sunucumuzu yeni gören veya yeni katılan arkadaşlarımız topluluğumuzdaki ortamı ve oyun zevki ile birlikte buradaki kardeşliği fark edeceklerdir.

ORTAMIMIZ VE SİSTEMLERİMİZDEN BİR ÖRNEK

Sunucumuz topluluğunda Türkiye'de görmediğiniz veya fark etmediğiniz birçok yeni sistemi hem ilk katılışınızda hem de oynadıkça fark edeceksiniz. Bu sistemlerden yalnızca birisi kendi fikrimiz ve geliştirdiğimiz sistem olan Raintuber sistemi. Youtube'da gelişmek isteyen arkadaşlarımıza güzel bir örnek ve destek olan Raincraft Network Raintuber sistemi ile kanallarını yeni yüzlere göstermek isteyenler için oldukça güzel bir alternatif. [/center]

[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/1-jpg.158200/[/img][/center]
[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/2-jpg.158201/[/img][/center]
[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/5-jpg.158204/[/img][/center]
[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/2021-01-23_16-37-14-png.158205/[/img][/center]
[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/2021-01-23_17-22-03-png.158208/[/img][/center]
[center][img]https://www.mc-tr.com/attachments/unknown-png.160411/[/img][/center]
[center][img]https://minecraft-mp.com/images/banners/banner-277582-1613724063.gif[/img][/center]

[center]PLAY.RAINCRAFT.NETWORK
PLAY.RAINCRAFT.NET
RAINCRAFT.NETWORK
RAINCRAFT.NET[/center]

[center]TAGLER:
minecraft skyblock server, minecraft skyblock sunucusu, minecraft skyblock, skyblock sunucusu ,skyblock server, tekblok sunucu, faction server, mc türk sunucu, minecraft hub sunucu, 1.16 mc sunucu, 1.16 türk sunucu, minecraft tekblok, tekblok skyblock, minecraft faction sunucu, faction sunucuları, raincraft ip, kitpvp, faction, opskyblock, tekblok, oneblock, minecraft türk sunucular, mc hub sunucu, türk sunucu minecraft, 1.8 sunucu, semosedo, raincraft, minigames, rain craft, premiumsuz server, premiumsuz türk sw, premiumsuz sunucu[/center]