KISS.BLACKGAMES.RO

Votez pour serveur

Connect to skip Captcha puzzle!

IP du serveur
135.125.146.128:27015
Site Web blackgames.ro
Statut Unknown
Dernière PingMonitoring disabled
Type Classic
Emplacement Romania
Partager
Rang209
Score0
Dernière mise à jour04 May 2023
Date d'inscription04 May 2023

Info

Eu, ascultați jucătorii! Dacă ești în căutarea unui server dope CS16 pentru a te alătura, KISS.BLACKGAMES.RO este cel potrivit pentru tine! Crede-mă, nu vrei să ratezi această experiență de joc unică. În primul rând, permiteți-mi să vă spun de ce merită să vă alăturați KISS.BLACKGAMES.RO. Acest server este plin de moduri de joc interesante care te vor ține pe marginea scaunului tău.

Indiferent dacă ești pasionat de deathmatch clasic sau preferi ceva mai provocator, cum ar fi modul zombie, acest server are totul. În plus, comunitatea este super prietenoasă și mereu în jos pentru un timp bun. Nu vei găsi niciun jucător toxic aici, asta e sigur! Dar asta nu este tot. KISS.BLACKGAMES.RO are și niște hărți personalizate bolnave pe care nu le vei găsi altundeva.

Aceste hărți sunt concepute pentru a vă testa abilitățile și pentru a vă menține implicat ore în șir. Și să nu uităm de administratorii minunați care sunt mereu la îndemână pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie. Sunt unii dintre cei mai tari oameni pe care i-ai întâlni vreodată, promit. Deci ce mai aștepți? Alăturați-vă acum serverului CS16 KISS.BLACKGAMES.RO și experimentați cea mai bună aventură de joc.