TheDust

Info

Rang3740
Partager
Discord Discord
Vote Voter pour nous
IP du serveur
play.thedust.nl
Statut Online
Joueurs0/2020
Dernière Ping6 minutes 9 seconds ago
Version 1.8.0 1.14.2
Type rolplay Custom Map
Emplacement
Netherlands
Dernière mise à jour19 Apr 2020
Date d'inscription19 Apr 2020
Score0

Server

'' Wat houd onze gamemode dus in? ''

Van de 60 uur zal 12 uur lang iedereen besmet zijn met het stofje waardoor iedereen zijn bewustheid verliest. de andere 48 uur zal iedereen zijn bewustheid weer onder controle krijgen waardoor iedereen de regels onthoud en ze navolgt. Dat betekend dat in die 48 uur het normale minetopia leven is, maar zal je moeten sparen voor wapens, en een huis, en of bedrijf. Om de hell van ''12 uur'' te kunnen overleven. Want in die 12 uur zal iedereen tegen elkaar keren!, In die 12 uur zullen er ook geen regels zijn omdat niemand meer zijn bewustheid onder controle heeft, dus regels zijn dan niet van toepassing omdat het niet gehandhaafd kan worden. Dat betekend dat er een mogelijkheid is om in die 12 uur winkels en bedrijven te overvallen, huizen binnen te dringen, en mogelijk om in overheidsgebouwen intebreken. Omdat iedereen tegen elkaar zal keren is het noodzakelijk om een wapen te hebben, omdat in die 12 uur iedereen het kwaade in zich heeft. Als je wilt besluiten om niet overvallen te worden dan kan je bij de groothandel in die 48 uur beveiliging kopen voor je huis/winkel zodat je safe bent, de beveiliging zal wel wat kosten dus daarom is het belangrijk dat je een baan hebt waardoor je alsnog geld kan verdienen.

1 / 2
TheDust (img 25031) Minecraft server | TopG
2 / 2
TheDust (img 23915) Minecraft server | TopG

Joueurs en ligne – Les dernières 24 heures

What is the server IP for Thedust?

The IP address of Thedust Minecraft server is play.thedust.nl

How to join Thedust server?

Open the game Minecraft, click "Play" button then choose "Multiplayer" option from the menu. Click "Add Server" tab and input the text play.thedust.nl on "Server Address" then hit "Done". Once the connection is available and turns green you may click on "Join Server" button to play on Thedust.

What version does Thedust use?

Thedust server supports Minecraft game version: 1.8.0, -, 1.14.2, you may also use any other older or lower versions to connect and play.

Where is Thedust located?

The Thedust server is currently hosted in Netherlands.