Aurinkomaa

Info

Rang5477
Partager
Vote Voter pour nous
IP du serveur
maailmanloppu.fi
Statut Unknown
Dernière PingMonitoring disabled, to many fails.
Version 1.12.2
Type Roleplay Whitelist Custom Coded
Emplacement
Finland
Dernière mise à jour19 Sep 2018
Date d'inscription19 Sep 2018
Score0

Server

Maailmanloppu ylpeänä esittelee: Aurinkomaa

Aurinkomaa on pitkälle muokattu Suomalainen Minecraft roolipelipalvelin. Aurinkomaahan pääsee yhdistämään normaalin muokkaamattoman Minecraft pelin avulla.

Aurinkomaa sijoittuu kuvitteelliseen ja rauhanomaiseen suurten sotien jälkeisen aikakauteen, uusrenesanssin kukoistukseen, joka ottaa paikkansa 2300-luvun vaihteen jälkeen. Ihmiskunta on hylännyt menneiden aikojen tuhoon tuomitut tavat ja suurten atomisotien kauhut ja palannut takaisin juurilleen yksinkertaisempaan elämäntapaan maailmassa, joka on peruuttamattomasti muuttunut.

Aurinkomaan yhteiskunta on rauhanomainen, vahvasti hierarkinen ja feodalismia mukaileva. Maailmassa on vanhoja futuristisia menneiden aikojen jäänteitä ja uusvanhaa - miekkoja, mustaruutiaseita, kanuunoita, noitavainoja, myllyjä, sahoja, fuusioreaktoreita, voimakenttiä, redstoneteleportteja, radioaktiivista säteilyä ja paljon muuta. Palvelimen rakennustyyli on sekoitus keskiajan, barokkiajan, viktoriaanisen ajan aikakausista ripauksella höyrypunkkia.

Aurinkomaan Minecraft serveri on ollut aktiivisessa kehityksessä vuodesta 2013 alkaen vuoden 2016 puoliväliin asti (yli 10 000 työtuntia) Pilvisen toimesta. Vuoden 2017 alkupuolella tapahtuneen omistajanvaihdoksen myötä kehittämistä on jatkettu lyhyen kehittämistauon jälkeen.

Pelaaminen

Aurinkomaan Minecraft palvelimella on käytössä sisäänpääsylista. Kuka tahansa voi kuitenkin vierailla palvelimellamme ja tutustua paikkoihin kissana, mutta jos tahdot mukaan pelaamaan yhdelle Suomen parhaista Minecraft palvelimista, niin sinun täytyy rekisteröityä keskustelupalstallemme ja täyttää sisäänpääsyhakemus.

Ymmärrämme hyvin, että sisäänpääsyhakemukset ovat vastenmielisiä, mutta sisäänpääsylista takaa pelaajillemme mahdollisuuden äänestää ja vaikuttaa siihen keitä Aurinkomaan Minecraft palvelimelle pääsee pelaamaan. Lisäksi sisäänpääsylista vähentää merkittävästi, jopa 95%, häiriökäyttäytymisten ja paikkojen pahantahtoisten rikkomisten määrää.

Vaikka et normaalisti vaivautuisi tekemään hakemuksia sisäänpääsylistoille, niin Aurinkomaa on sen vaivan arvoinen.


Muuta

Palvelinta ylläpitää Gremos ja Mikimoka.

Yhteystiedot:

Palvelimen osoite: maailmanloppu.fi
Kotisivut: https://maailmanloppu.fi/
Keskustelualue: https://foorumit.maailmanloppu.fi/
Aurinkomaan wiki: http://aurinkomaa.wikia.com/

 

1 / 10
Aurinkomaa (img 11935) Minecraft server | TopG
2 / 10
Aurinkomaa (img 11934) Minecraft server | TopG
3 / 10
Aurinkomaa (img 11933) Minecraft server | TopG
4 / 10
Aurinkomaa (img 11932) Minecraft server | TopG
5 / 10
Aurinkomaa (img 11931) Minecraft server | TopG
6 / 10
Aurinkomaa (img 11930) Minecraft server | TopG
7 / 10
Aurinkomaa (img 11929) Minecraft server | TopG
8 / 10
Aurinkomaa (img 11928) Minecraft server | TopG
9 / 10
Aurinkomaa (img 11927) Minecraft server | TopG
10 / 10
Aurinkomaa (img 11926) Minecraft server | TopG

What is the server IP for Aurinkomaa?

The IP address of Aurinkomaa Minecraft server is maailmanloppu.fi

How to join Aurinkomaa server?

Open the game Minecraft, click "Play" button then choose "Multiplayer" option from the menu. Click "Add Server" tab and input the text maailmanloppu.fi on "Server Address" then hit "Done". Once the connection is available and turns green you may click on "Join Server" button to play on Aurinkomaa.

What version does Aurinkomaa use?

Aurinkomaa server supports Minecraft game version: 1.12.2, you may also use any other older or lower versions to connect and play.

Where is Aurinkomaa located?

The Aurinkomaa server is currently hosted in Finland.